Reference.

Berit Søemosegaard har været tilknyttet som software konsulent hos Cobham Aerospace Communications i Lyngby i perioden 15. april 2017 til 30. juni 2018. Hun blev i første omgang tilknyttet i 6 måneder og er derefter blevet forlænget i flere omgange. Det var Berits valg at stoppe 30. juni til trods for tilbud om yderligere forlængelse.

Berit har været en helt central udvikler i design og implementering af diverse netværksprotokoller (TCP/IP, PPPoE, PDP, etc.) til Cobham's nye generation af cyber secure satellitkommunikation fra rutefly – Aviator S – et produkt som i første omgang bliver installeret i de nyeste fly fra Airbus.

Berit har med stor erfaring professionelt og hurtigt arbejdet sig frem til løsninger, som til fulde lever op til det høje kvalitetsniveau, som er nødvendigt i luftfartsindustrien. Hendes evne til at gennemskue komplekse sammenhænge og krav og at omsætte det til fortræffelig kode er virkelig god. Specielt hendes forståelse af C og C++ har været værdsat, og Berit har været meget brugt som kode-review'er for at sikre høj kvalitet på tværs i organisationen.
Som teamplayer er Berit uovertruffen. Berit går forrest i at sikre, at team'et bliver en velfungerende enhed, og med hende i team'et er der garanti for et højt niveau af engagement og samarbejde. Berit har efterladt et velfungerende team og et fremragende eksempel til efterfølgelse.

Jeg kan varmt anbefale Berit. Kontakt mig gerne for yderligere oplysninger.

Med venlig hilsen
Stig Køhler
Software Manager
Cobham Aerospace Communications
T : +45 3955 8629
stig.kohler@cobham.com